|
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Müzik Dinle | Oyun Oyna | Kayıt ol | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Üniversiteler-Üniversiteliler Üniversite Hayatına Dair Herşey Burada |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||
|
Yeni Tosbaa
|
Yaz okulu zamanı
Okulların tatile girmesinin ardından, yabancı dilden folklora, spordan kampçılığa kadar birçok alanda hizmet veren yaz okulları öğrenciler ve ailelere eğlence ve bilginin bir arada olduğu alternatif tatil olanağı sunuyor.
Öğrencilerin yaşıtlarıyla bir arada dayanışma ve paylaşımcılığı öğrenmesi hedeflenen yaz okullarının aynı zamanda sene içinde yaşanan yorucu tempoyu atmanın ve tatilin boşa geçmemesinin de güzel bin yolu olduğu belirtiliyor. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı bu yıl da gerçekleştireceği yaz okulları ile birçok ilköğretim çağındaki çocuğa hizmet verecek. Vakıf, 5-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceği yaz okulları etkinliğinden yaklaşık 2 bin ilköğretim yararlanacak. Okullar İstanbul'un 9 ayrı noktasında ücretsiz gerçekleştirilecek. Haftalık kültürel gezilerin de yapılacağı TEGV'nin okul programında İngilizce, matematik, bilmece, resim, müzik, Türkçe-drama, çizgi film gibi konuların yer alacak. TEGV'nin yaz okulları şunlar: "Beykoz'da Mehmet Emin Pulat İlköğretim Okulu, Güzelcehisar İlköğretim Okulu, Tokatköy İlköğretim Okulu ile Vakfın Beykoz birimi, Acıbadem Dr. Sait Derya İlköğretim Okulu, Yeniköy Org. Emin Alpkaya İlköğretim Okulu, Fatih'te Fındıkzade ve Çarşamba Eğitim Parkı ve Kavacık Pembe Ev." Özel yaz okulları Park Orman Doğa ve Yüzme Okulu, Maslak'ta saat 9.00'da başlayıp 17.00'ye kadar süren program uyguluyor. Tiyatro, müzik, satranç eğitiminin yanısıra pedagojik eğitim almış öğretmenler eşliğinde yüzme dersleri veriliyor. Gün içinde yürüyüşler ve piknik yapılıyor. Eğitim dönemler halinde uygulanıyor. 28 Haziran - 23 Temmuz 1. Eğitim Dönemi. 26 temmuz - 20 Ağustos ise 2. dönem. Okul hafta içi eğitim veriyor. Dönemlik ücret 200 milyon lira. Crowne Plaza Hotels-Resorts'un düzenlediği yaz okulu, yatılı, tam gün ve yarım gün olarak gerçekleşecek. Yüzme, basketbol, tenis, İngilizce, resim ve gezi programlarının yer aldığı yaz okulunun yatılı bölümü 2-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilirken, tam gün ve yarım gün de 28 Haziran Pazartesi günü başlayacak. 3-5 hafta sürecek yaz okulunun ücretleri 120 milyon lira ile yatılı bölümü bin 500 dolar (630 milyon TL) olarak belirlendi. Yurtdışı yaz okulları St. Bede's: Okul Brighton'a ve denize yakın bir bölgede. Dicker ve Lancing olarak 2 okulda faaliyet gösteriyor. Dicker'deki okul 7 - 18 yaşa hitap eder ve okul geniş bir arazi içinde gölü, golf sahaları, tenis alanları bulunur. Academy English Programs: Londra'nın kuzeyinde Hertfordshire'da bulunan okul 10 - 15 yaş öğrencilerine güzel bir tatil geçirebilecekleri gezisi ve aktivitesi bol programlar sunuyor. Her akşam disko, oyunlar, kıyafet baloları gibi eğlencelerin yanısıra ders programları da veriliyor. Anglo Contitental: Amerika Los Angelas'da bulunan okul 12 - 16 yaş grubuna yönelik aktiviteler hazırlıyor. Haftada 20 saat ders ve 3 tam gezi bulunuyor. Okul tam pansıyon konaklama hizmeti veriyor. Ecole des Rouche: Paris'e 2 saat uzaklıkta 11 - 18 yaş grubundaki öğrencilere hizmet veriyor.kültürel ve sportif faaliyetler açısında oldukça zengin olduğu belirtilen okul tam pansiyon konaklamalı. Haftada 18 saat ders, 1 tam ve 1 yarım gün geziler düzenleniyor. Linguaviva: Venedik'e 100 km. mesafede Ancora bölgesinde bulunuyor. 12 16 yaş arası öğrencilere hizmet verilen okul kampüs konaklamalı ve tam pansiyon. Dersler hava durumuna göre içerde veya dışarda yapılıyor.İtalyanca eğitiminin yanısıra çeşitli su sporları ve kültürel faaliyetler bulunuyor.
|
|
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|